DAN OTVORENIH VRATA u Plesnom studiju Flash

 Upis je počeo s početkom školske godine, u septembru, te traje i tokom oktobra. Tim povodom, PS Flash organizuje besplatne radionice plesa za djecu svih uzrasta. DAN OTVORENIH VRATA će biti održan 17.10.2017. godine s početkom u 17.00h. Raspored radionica (17.10.2017. u MC Pavarotti-ju):

 

17:00h-18:00h (7-9 god)

18:00h-18:50h (3-7 god)

18:00h-19:00h (10-14 god)

19:30h-20:30h (15-18 god)


Svi zainteresovani, kako roditelji tako i djeca/omladina, mogu nas posjetiti i informirati se o Plesnom studiju Flash, ali i zaplesati na besplatnim časovima plesa.

 

Ukratko o FLASH-u!
Plesni studio Flash postoji i djeluje pri Muzičkom cenrtru Pavarotti, pod liderstvom koreografkinje i predsjednice studija Jasmine Rebac, već 20 godina, te njeguje moderne i savremene plesove. Članovi su podijeljeni u grupe prema starosnoj dobi, a plesni program je prilagođen uzrastu. Za djecu predškolskog uzrasta nudimo manekensko-plesnu radionicu, a za starije imamo časove jazz-a, savremenog plesa, show dance-a, i street dance show-a.

 

Kako možete postati naš član?
Da biste postali članom Plesnog studija Flash trebate imati dobru volju i želju za plesom, nije potrebno plesno iskustvo jer naši treneri će Vam pomoći da svladate sve poteškoće. Pozivamo svu djecu i omladinu, uzrasta od 3 do 18 godina, da se odazovu i posjete naše prostorije i iskoriste ovu idealnu priliku da se upoznaju sa radom našeg studija. Svim članovima ćemo sigurno osigurati dobru zabavu, druženja, nova plesna iskustva, natjecanja i pregršt novih iskustava koje će učiniti njihovo djetinjstvo bogatim i vrijednim sjećanja.

 

Apel roditeljima
Roditeljima želimo poručiti da razmisle o zdravlju i socijalizaciji svoje djece i svakako im preporučujemo da aktiviraju svoje dijete i da ga podrže u novim pohodima. Fizička aktivnost utječe pozitivno na pravilan rast i razvoj djeteta. Kroz muziku i izabrane plesne pokrete djeca razvijaju čulo sluha i koordinaciju pri kretanju, razvijaju najvažnije motoričke sposobnosti poput brzine, snage, fleksibilnosti i ravnoteže.

 


Stojimo Vam na raspolaganju svakog utorka i četvrtka u periodu od 16:00h do 21:00h, te nedjeljom od 09.00h do 13:00h. Također, sve informacije je moguće dobiti putem poruka i upita na Facebook stranici studija: PS Flash Mostar (
https://www.facebook.com/flash.mostar/?ref=br_rs).